Pistolet met ei en spek
Pistolet met ei en spek
Wie houdt er nu niet van een eitje op z'n tijd? Eieren zijn lekker èn gezond.
Wil je eens een keer iets anders met onze pistolets, serveer deze deze dan met ei en spek uit de oven. Makkelijk te maken en echt lekker.
INGREDIENTEN (4 porties)
- 4 Eieren
- 4 Pistolets
- 4-6 plakjes spek
- Geraspte kaas
- Zout en peper
- Handje verse bieslook
- 1 teentje knoflook
- Ovenschaal
BEREIDING
Verwam de oven voor op 200 graden.
Snijd de bovenkant van de broodjes en hol ze uit. Zet ze in de ovenschaal.
Beleg de binnenkant met 1-2 plakjes spek per broodje en strooi er wat geraspte kaas in.
Pers de knoflook uit en verdeel dit over de broodjes.
Druk alles aan om het ei voldoende ruimte te geven, zodat je broodjes straks niet overstromen.
Breek boven ieder broodje een ei en bestrooi deze met de verse bieslook, zout en peper naar smaak en nog wat geraspte kaas. Zet dan de kapjes er weer op.
Bedek de broodjes met aluminiumfolie en bak ze afgedekt 20 minuten.
Serveer de broodjes met het kapje ernaast en gegarneerd met wat verse bieslook.
Bestel online: Bakkerij Serbruyns – HT-Online (htonline.be)