Bakkerij Serbruyns in Zottegem zorgt voor uw brood.
Onze sterkte?
Alles huisbereid door
een gemotiveerd team!
you happy!
HANNELORE: “In 2003 heb ik de bakkerij van Walter Serbruyns overgenomen. De bakkerij was toen al meer dan vijftig jaar een gevestigde waarde in Zottegem, vooral bekend voor de fijne en huisbereide patisserie. Ik wilde in die lijn verder werken. Zelf heb ik geen bakkersopleiding gehad, dus omring ik me met een gedreven en gespecialiseerd team.
Net als ik vinden de medewerkers een lekker en verzorgd eindresultaat zeer belangrijk. Daarom werken we net zoals Walter enkel met kwalitatieve producten en bereiden we alles zelf in ons atelier: van het bladerdeeg en de confituur voor het drooggebak, tot de crème patissière en de chocoladecreaties voor de gebakjes. We doen dit zelfs nog volgens de originele recepten van de familie Serbruyns.”
HANNELORE: “In 2006 hebben we het atelier van de bakkerij uitgebreid. Sindsdien kunnen we ook meer soorten brood aanbieden. Je vindt bij ons niet alleen de traditionele witte, bruine en meergranenbroden maar ook een biobrood, granolabrood of vijgenbrood. Brood dat je zowel op een weekdag als bij een speciale gelegenheid kan eten.
Ook voor onze kleine broodjes zoals sandwiches, pistolets en koffiekoeken werken we enkel met kwalitatieve producten, zoals goede boter en melk. Omdat we alles zelf maken, is het assortiment kleine broodjes beperkt, maar wél gevarieerd: je vindt hier zowel de traditionele broodjes als de broodjes voor een kaasschotel of barbecue.
Zowel ikzelf als de medewerkers van de bakkerij volgen regelmatig opleidingen, zodat we kunnen blijven variëren in ons aanbod en alles zelf kunnen blijven bereiden. Want wij geloven in de kwaliteit van artisanale bereidingen.”